Унищожаване на комари

Комарите са семейство двукрили насекоми. Наброяват около 3500 вида и се срещат на всички континенти освен Антарктида. Обитават най-често застояли води и блата.

Комарите преминават през четири различни фази в рамките на жизнения си цикъл – стадии на яйце, ларва, пупа и възрастни индивиди (имаго). Първите три стадия се развиват във водна среда и продължават между 5 и 14 дена, в зависимост от вида и околната температура.

Възрастните комари се появяват след развитието на пупата, като първоначално плуват по водната повърхност, а след това летят. Продължителността на живот на комарите е между 4 и 8 седмици.

 През лятото зачестяват ухапванията от комари. При ухапване насекомото „инжектира” антикоагулантно вещество, което възпрепятства съсирването на кръвта в мястото на ухапване. По този начин комарът има възможност да смуче кръв. Именно слюнката на комара предизвиква сърбеж и парене на кожата, а понякога дори алергии и инфекции.

Потърсете професионална помощ:

Ако имате проблем с комарите, професионалното им унищожаване е абсолютно задължително. Ако го неглижирате, ухапванията не само няма да спрат, но ще се увеличат прогресивно с нарастване на популацията. Професионална обработка срещу комари е единственият сигурен начин да се отървете от тях. Професионални обработки могат да се извършват на градини дворове, ферми и много други. В зависимост от проблема с комари може да предложим различни по вид обрабоки.

Диспенсър със спрей за премахване на насекоми

СПРЕЙ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НАСЕКОМИ
Цена 22 лв. / за 1 бр. достатъчен за един месец /
Пълнител-спрей за унищожаване и премахване на летящи насекоми в затворени помещения: мухи, комари, оси, и др. Безвреден за хора. Препаратът има широко приложение в обекти като магазин, складове хотелски фоайета, градини, веранди, хижи, сгради с обществено предназначение, ĸъдeтo пpъcĸaнeтo c ĸoнцeнтpиpaни инceĸтициди e нeвъзмoжнo или нeжeлaтeлнo. Активно вещество естествен пиретрин, безопасен за хора и животни, предназначен за унищожаване на летящи насекоми.
EЛЕКТРОНЕН ДОЗАТОР
Цена 37 лв. /заплаща се еднократно/
–  Най-високо качество eлектронен дозатор с LCD дисплей
–  Лесен за работа контролен панел
–  Пълна гъвкавост на задаване времето за стартиране и спиране, както и на времето за пръскане между 1 и 24 часа.
–  Вграден часовник
–  Външен бутон за незабавно тестване
–  Индикаторът за изчерпан ароматизатор и изтощена батерия
–  Лесна замяна на ароматизатора
–  Стилен и модерен дизайн

Характеристики:
–  Размер: 215 х 85 х 85 мм
–  Цвят: бял
–  Действие: ефективен в помещения до 150 куб. метри
–  Работи с 4 броя АА алкални батерии /цената не включва батерии/

Диспенсър със спрей за премахване на насекоми
Цена 59 лв. без ДДС. 

Поръчай

Ако вредителите са вече в дома ви,

обадете ни се: 0888 435 888