Унищожаване на комари

Комарите са семейство двукрили насекоми. Наброяват около 3500 вида и се срещат на всички континенти освен Антарктида. Обитават най-често застояли води и блата.

Комарите преминават през четири различни фази в рамките на жизнения си цикъл – стадии на яйце, ларва, пупа и възрастни индивиди (имаго). Първите три стадия се развиват във водна среда и продължават между 5 и 14 дена, в зависимост от вида и околната температура.

Възрастните комари се появяват след развитието на пупата, като първоначално плуват по водната повърхност, а след това летят. Продължителността на живот на комарите е между 4 и 8 седмици.

 През лятото зачестяват ухапванията от комари. При ухапване насекомото „инжектира” антикоагулантно вещество, което възпрепятства съсирването на кръвта в мястото на ухапване. По този начин комарът има възможност да смуче кръв. Именно слюнката на комара предизвиква сърбеж и парене на кожата, а понякога дори алергии и инфекции.

Потърсете професионална помощ:

Ако имате проблем с комарите, професионалното им унищожаване е абсолютно задължително. Ако го неглижирате, ухапванията не само няма да спрат, но ще се увеличат прогресивно с нарастване на популацията. Професионална обработка срещу комари е единственият сигурен начин да се отървете от тях. Професионални обработки могат да се извършват на градини дворове, ферми и много други. В зависимост от проблема с комари може да предложим различни по вид обрабоки.

Диспенсър със спрей за премахване на насекоми

СПРЕЙ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НАСЕКОМИ
Цена 24 лв. / за 1 бр. достатъчен за един месец /
Спрей за унищожаване и премахване на летящи насекоми в затворени помещения: мухи, комари и др. Активно вещество естествен пиретрин, безопасен за хора и животни.
Препаратът има широко приложение в обекти като магазин, складове хотелски фоайета, градини, веранди, хижи, сгради с обществено предназначение, ĸъдeтo пpъcĸaнeтo c инceĸтициди e нeвъзмoжнo или нeжeлaтeлнo. Площ на покритие: 150 куб. метри
EЛЕКТРОНЕН ДИСПЕНСЪР
Цена 45 лв. /заплаща се еднократно/
– Най-високо качество eлектронен дозатор с LCD дисплей
– Лесен за работа контролен панел
– Избор на дните през седмицата, в които да работи
– Пълна гъвкавост на задаване времето за стартиране и спиране
– Избор на интервал на впръскване
– Индикатор за нивото на пълнителя
– Индикатор за нивото на батериите
Характеристики:
– Размер: 215 х 85 х 85 мм
– Цвят: бял
– Действие: ефективен в помещения до 150 куб. метри
– Работи с  2 батерии R20 / размер D /цената не включва батерии/

Поръчай
Унищожаване на хлебарки, оси, мухи, комари

Ако вредителите са вече в дома ви,

обадете ни се: 0888 435 888