Услуги/Цени

БЕЗОПАСНО И ЕФИКАСНО ПРЕМАХВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИ

Бест Пест предлага съвременни и професионални решения за Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация. Екипът ни се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на ДДД – услугите. Използваме ефикасни методи за безкомпромисно премахване на домашни и складови вредители с препарати безвредни за хора, домашни любимци и околната среда.

ДДД дейност

Дезинсекция
Дезакаризация
Дератизация
Дезинфекция

Дезинсекция: комплекс от мерки и мероприятия за унищожаване на насекомите. Осъществява се чрез физични, химични и биологични методи.

Дезакаризация: комплекс от мерки и мероприятия за унищожаване на кърлежи, чрез обработка на тревни площи.

Дератизация: комплекс от мерки и мероприятия за унищожаване на гризачите вредители. Главно различни видове плъхове и мишки. Осъществява се чрез физични, химични и биологични методи.

Дезинфекцията:  комплекс от мерки и мероприятия за унищожаване на микроорганизмите във външната среда. Осъществява се чрез физични, химични и биологични методи.

Сигурност

100%

Контрол на дейността

100

Гаранции за безопасност

100%

Контрол над вредителите

професионална дезинфекция на обществени сгради, офиси, складове, входове и други.

Професионална дезинфекция
Бест Пест извършва професионална дезинфекция на обществени сгради, офиси, складове, входове и други.
Фирмата е лицензирана в Министерство на Здравеопазването и работи под контрола на РЗИ. След всяка обработка се издава протокол за извършената дейност, съдържащ подробна информация за използвания дезинфектант.

Дезинфектантите, които използваме са широкоспектърни с бактерицидно, вирусоцидно, фунгицидно и спорицидно действие, унищожават бактерии и вируси, включително и коронавирус (COVID-19).

Дезинфекция срещу COVID 19


Дезинфекция на превозни средства

автобуси, таксита, камиони, линейки и други превозни средства


Дезинфекция в помещения

ЗА ЧАСТНИ ЛИЦА: професионална дезинфекция в домове, жилищни сгради, мазета, входове и други.
 
ЗА БИЗБЕСА: професионална дезинфекция в офиси, работни помещения хотели, зали, хранителни производства, складове, ферми, административни сгради и други.


Дезинфекция на открито

професионална дезинфекция на външни площи:  детски площадки, детски кътове на открито, заведения с градини на открито и др.

Цените за дезинфекция се договарят индивидуално.

Доверете се на професионалисти!