Унищожаване на дървеници

Дървениците са изключително неприятни насекоми, които могат да причинят пъпки при ухапване по тялото. Обикновено когато хапят човек не усеща нищо, но в последствие се появява зачервчване и обрив, който неприятно сърби.

Дървениците са едни от най-упоритите паразити и борбата с тях е невъзможна без адекватна и професионална помощ.

Дървениците са плоски и достигат до едва 7 милиметра дължина. Крият се и снасят яйцата си в матраци, легла, постелки, подматрачни рамки, мека мебел, дрехи, по картини и в цепнатини.

Незабележими са, но ухапването от тях ще ви алармира, че имате проблем.

Дървениците могат да се пренасят чрез чанти, сакове и куфари и се крият най-често в мека мебел или легло.

В такъв случай професионалното унищожаване на дървеници е абсолютно задължително. Ако неглижирате този проблем, ухапванията не само няма да спрат, но ще се увеличат прогресивно с нарастване на популацията и ще забележите кървави и кафяви следи по завивките.

Професионалната обработка срещу дървеници е единственият сигурен начин да се отървете от тях.  

Обработки могат да се извършват на заразеното място, и на целият апартамент или къща в зависимост от степента на проблема.

Помещението, което е третирано с препарат за унищожаване на дървеници, трябва да остане затворено за няколко часа. След което да се проветри добре. Препаратът не се мие или забърсва.  Втората обработка се прави след 7 до 10 дни за да бъде унищожено и новото поколение. Така процесът на размножаване прекъсва.

Ако вредителите са вече в дома ви,

обадете ни се: 0888 435 888